Тренінг «Основи розробки та написання проектів»

Західноукраїнське представництво Міжнародного Фонду «Відродження» оголошує набір учасників на тренінг з написання грантових проектів «Основи розробки та написання проектів» для громадських організацій Заходу України. Тренінг спрямований на громадських діячів та молодих лідерів, які мають реальні досягнення у громадській діяльності, проте НЕ мають досвіду успішного подання проектів до донорських організацій.

Під час тренінгу учасники:

— Отримають загальну інформацію про діяльність Міжнародного фонду «Відродження»;
— Розглянуть типові помилки, яких припускаються апліканти при підготовці проектної пропозиції;
— Навчаться визначати мету, завдання проекту, етапи проектної діяльності та очікувані результати проекту;
— Братимуть участь у практичних завданнях, які покращать їх знання та навички.

МФ «Відродження» планує проведення одноденного тренінгу в Чернівцях у суботу, 15 листопада. Для участі у тренінгу буде відібрано до 20 учасників. Участь у тренінгу є безкоштовною. Для реєстрації необхідно заповнити аплікаційну форму. Місце та час проведення заходу будуть повідомлені у запрошенні, яке буде надіслано відібраним учасникам електронною поштою. Заявки необхідно подати до 15:00 13 листопада.

Контакти: Оксана Дащаківська, керівник Західноукраїнського представництва Міжнародного фонду «Відродження», dashchakivska@gmail.com. Партнер проекту на Буковині: Інститут розвитку міста Чернівці.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте