Інтелектуальний виклик: презентація книг Володимира Павліва

Володимира Павліва називають «найбільшим галицьким інтелектуальним ворохобником». Уже в перших своїх публічних виступах він заявив про себе як про людину з іронічним, незаанґажованим типом мислення, зі своєрідними геополітичними, ментально-культурними поглядами, які можуть провокувати будь-яку реакцію, але нікого не залишають байдужим.
«У серпні 1991-го отримав пропозицію від О. Кривенка написати культурологічну статтю до новостворюваної газети «Post-Поступ», яку й написав 19 серпня (московський «путч»). Перші ж мої статті – «Нацдебілізм української естради» та „Українська лайка“ – викликали скандальний резонанс у Львові. Внаслідок цього я відразу очолив у газеті відділ культури, а також почав себе вважати «непересічною особистістю», «початкуючим генієм» та „одним із батьків нової української журналістики“. Залишивши газету у квітні 1995 р., з травня живу і працюю в Києві, де весь цей час збираюся знову стати одним із батьків – тепер уже українського телебачення», — так описує Володимир Павлів один із періодів свого життя в «Автобіографії», вміщеній у книзі «Енциклопедія нашого українознавства», написаної у співавторстві з Олександром Кривенком.
27 листопада у «Literatur Cafe» Володимир Павлів презентуватиме третє видання «Енциклопедії нашого українознавства», а також книгу своєї есеїстики та публіцистики «У пошуках Галичини».
Книгу «У пошуках Галичини» означують як «справжню інтелектуальну сенсацію» — через її вдалий, читабельний, яскравий авторський стиль, через сміливе трактування суперечливих і непростих проблем, пов'язаних з так званими галицькими питаннями.
Отже, черговий «Літературни вівторок» обіцяє бути дискусійним, жвавим і гарячим.
Запрошуємо усіх, хто любить мислити, дискутувати, 27 листопада на 18.00 у «Literatur Cafe» КМЦ «Українська книга» (Чернівці, Центральна площа, 10).
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте