Конституція по-грецьки

Читати варто багато різних книг. І ставитися до прочитаного із гумором. Напевно, Конституція, то така книга, де без такого підходу й справді не обійтися. Здається, що її варто сприймати як художній текст, тоді стає зрозумілим, чому описані там можливі сюжетні лінії так рідко знаходять адекватне відображення в житті.
28 червня о 18.30 Літкафе (Центральна площа, 10) пропонує поспілкуватися майже із ровесником книги, про яку в першому абзаці поговорили (яких 10 років різниці погоди особливо не роблять) – Андрієм Грецьким. Народився він 24 серпня 1987 року у Львові. Науковець, мислитель, поет. Навчався у НУ “Львівська Політехніка”, факультет ІТРЕ. Наприкінці 2008 створив літературне об’єднання “Львівська Гільдія Поетів”. На весні 2011 року вийшла книга “Осінні передмови”. Друкувався у антології “Березневі коти”, у газетах та мережевих виданнях. Організатор дискусії у форматі круглого столу “Герметична поезія” у рамках форуму видавців у Львові, проекту “СпаСи Слова (Фосинтеза). Пише герметичну прозу, програмує.

3 коментарі

Святослав Вишинський
Як і надто часто — анонс виявився цікавішим за подію. Стає недоброю традицією, коли ведуча значно глибша за авторів, яких представляє. Відчувається. Брак культури.
Марія Куліш
Брак чиєї культури? І так, ніби й приємно мало би від комента бути, а чогось — навпаки.
Реклама не має відображати реальності.
Святослав Вишинський
Брак культури в суспільстві. Надто елітним стало явище. Сумно-приємно, безперечно. Адже немає нічого поганого, котре не висвітлювало би на своєму тлі дещо хороше. Проте реклама давно стала підкладкою реальністі.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте