Відкриття Літературного сезону 2011

18 січня в “Literatur Caf?” КМЦ «Українська Книга» (м. Чернівці, Центральна площа, 10) відбувся Літературний Вівторок з молодою київською поеткою Каріною ТУМАЄВОЮ і відкриття нового літературного сезону-2011 у Чернівцях.
 
Вже традиційно ми відкриваємо новий сезон літератури після новорічних свят у час Йордана. Це не випадково, адже саме це свято має в собі стільки сили і чистоти, що точно принесе усім нам багато добра і радості.
 
Перший ЛітВівторок-2011 відвідала Каріна ТУМАЄВА – авторка з Києва, яка отримала другу премію видавництва «Смолоскип» за 2010 рік і книжка якої зараз готується до друку. Хоч на Буковині Каріна ще поки невідома, в колах загальноукраїнського письменства вона вже достатньо помітна постать. Це не дивно, адже своїми віршами вона просто заворожує.
 
Текст Каріни сповнений якоїсь містичної естетики, анімалізму та біблійних образів, які виникають у неї підсвідомо. Народжена в Києві, вона уникає урбаністичних тем. Її цікавить життя більш реальне, сповнене природної енергії. Проте урбанізм все одно тече в її венах, наче потяг метро у метрополітені. Тому з усього цього виникає щось абсолютно третє. Це третє і є унікальним письмом юної авторки.
 
Наразі чекаємо вірші Каріни ТУМАЄВОЇ у друкованому вигляді. А поки, продовжуємо знайомитися з цікавою літературою далі у режимі щотижневих вівторкових зустрічей.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте