Завершальний Літературний Вівторок 2010 року відзначився відкриттям

Маріанна ГОНЧАРОВА. Авторка міжнародного масштабу, яка живе на околиці Новоселиці й не переймається власним піаром у рідних Чернівцях.
 
 
В Новий Рік прийнято дарувати подарунки.“LiteraturCaf?” Культурно-мистецького центру «Українська Книга» такий подарунок зробило звичайно ж у формі хорошої зустрічі з якісним письменником. Цього разу ми підготували на заключний вівторок року, що минає, вечір-зустріч з письменницею, яка живе зовсім поряд з Чернівцями, але є однією з найвідоміших письменників-гумористів у країнах СНД. Її ім’я Маріанна ГОНЧАРОВА.
 
Окрім основної – письменницької діяльності, Маріанна займається журналістикою, дописує до газети «Дзеркало Тижня», педагогікою та режисурою, а також благодійністю та є засновником дитячого аматорського театру у Новоселиці. Пані Маріанна є постійним автором одеського журналу «Фонтан», публікувалася в московському журналі «Кукумбер» та журналі "Слово-Word", який виходить у Нью-Йорку. В Росії її оповідання вперше вийшли у збірниках «Антологія Сатири та Гумору Росії XX століття. Том 32. Одеський гумор» та «Великий Фонтан Одеського гумору» (Видавництво «Эксмо»).
 
Перші книжки Маріанни вийшли друком в Україні, проте усі наступні – в одному з найбільших і найуспішніших видавництв Росії. І тут трапилося те, що стається, на жаль, не рідко: за кордоном та в інших регіонах країни наша авторка оцінена належно і відзначена високо, а у рідному краї про неї знає мало хто.
 
Отже, на завершальному Літературному Вівторку року, ми ближче познайомилися з нашою землячкою, яка має особливий і до того ж особливо добрий погляд на світ, а також свій незіпсований погляд на гумор.
 
Вечір пройшов легко, тексти сприймалися на одному диханні, а атмосферу допомагав створювати чоловік Гончарової – Аркадій, який до того ж святкував тоді свій День Народження, і заспівав поціновувачам хорошої літератури кілька пісень під супровід гітари.
 
 
“LiteraturCaf?”щиро вітає Вас з Новим Роком і дякує, що ви були з нами і до нас заходили ;-). Ми щиро бажаємо Вам усього найкращого в новому році! Нехай він буде для всіх нас, а також для нашої країни і для нашої літератури, щасливим і плідним на успіх!
 
З Новим 2011 Роком!
 
P.S.: зустрінемось у кафе за хорошою кавою і цікавою книжкою ;-)

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте