Чому помаранчева революція 2004 року була тільки другою в їсторії? Одесские истории!

Одеса — місто, яке займає особливе місце на карті світу. Південна Пальміра, місто -герой та просто всесвітня столиця гумору — так, це все Одеса!

Якщо ви хочете дізнатись чому «Помаранчева революція» 2004 року була тільки другою помаранчевою революцією в історії. а не єдиною, як багато із вас думають та чому пам`ятник апельсину встановлено саме в Одесі?

Якщо ви не хочете, щоб кожного літа, коли ви приїдете на відпочинок до Одеси, одесити вас вважали за «селюка», бо ви не знаєте як правильно вимовляється таке просте слово Одеса!

Дізнатись чому лінгвісти гублять свідомість коли приїздять до Одеси і ніхто насправді незнає якою мовою спілкуються одесити?

Що це за «пацан» такий з такою довгою назвою Арман Еммануель Софія-Септімані де Віньєро дю Плєссі, граф де Шинон, герцог де Рішельє, а це «таки наш чеовек»?

І просто дізнатись чому Одеса це всеж таки столиця і просто дістати порцію одеського гумору з «большой бородой», то приходьте 16 грудня о 19.00 у Literatur Cafe, що за адресою Центральна Площа 10, культурно-мистецький центр Українська книга, 2-й поверх!

А шо ви таки знаете об энтом городе-герое?

Вхід вільний!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте